U bevindt zich hier: Home » Over ons

Over ons

UITSTEKEND

4.5/5

3372 recensies op

Welkom bij Kitspecialist, het meest vertrouwde kitbedrijf in heel Nederland met meer dan 16 jaar ervaring.

Onze oprichter en directeur, Wesley, begon zijn carrière in de kitindustrie meer dan 16 jaar geleden. Als jonge man ontwikkelde hij al snel een passie voor dit vakgebied en begon hij zijn eigen bedrijf om zijn passie en vaardigheden te delen met anderen.

Inmiddels is Kitspecialist niet zomaar een kitbedrijf, maar zijn we een familie. We werken samen als een team en behandelen onze klanten als onderdeel van die familie. We zijn er trots op dat we onze klanten een persoonlijke en vriendelijke service bieden die hen een geruststellend gevoel geeft en hen verzekert dat hun project in goede handen is.

Ons team van professionele kitexperts staat altijd klaar om u te voorzien van hoogwaardige kitdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We zijn gepassioneerd door ons werk en we streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te leveren. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en het bieden van een persoonlijke en vriendelijke service die hen een geruststellend gevoel geeft. We begrijpen dat elke klant uniek is en dat elke opdracht anders is. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen, en om ervoor te zorgen dat we precies leveren wat ze van ons verwachten.

Bij Kitspecialist begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden we een breed scala aan diensten aan die aan al uw kitbehoeften kunnen voldoen. Onze diensten omvatten het aanbrengen en vervangen van kit in badkamers, keukens, ramen, deuren, vloeren en nog veel meer.

Onze klanten vertrouwen op ons omdat we niet alleen kwalitatief hoogwaardige diensten leveren, maar ook omdat we uitstekende klantenservice bieden. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun projecten precies aan hun verwachtingen voldoen.

Als Kitspecialist zijn we er trots op dat we onze klanten altijd de beste kwaliteit en waarde bieden. We gebruiken alleen hoogwaardige kitproducten en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste resultaten krijgen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons onderscheidt van andere kitbedrijven in Nederland.

Bovendien zijn we een betrouwbaar en erkend bedrijf met jarenlange ervaring en hebben we vele tevreden klanten in heel Nederland geholpen. We zijn trots op onze reputatie en streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

"Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel kitbedrijf dat zich richt op kwaliteit en klanttevredenheid, dan bent u bij Kitspecialist aan het juiste adres."

Rate this page

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Klantenservice

Hi, kan ik je helpen?

09:00 - 18:00

Ma t/m vr

Wij zijn bereikbaar op

Bel ons

06 81 222 661

Whatsapp

Begin met chatten