Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam: voor al uw kitwerk!

Bent u op zoek naar professioneel kitwerk of voegafdichtingen? Schakel dan de experts van Kitbedrijf Amsterdam in. 

Wij leveren duurzaam en hoogwaardig kitwerk voor badkamers, toiletten, keukens en andere sanitaire voorzieningen, zowel voor particuliere woningbezitters als voor de zakelijke markt. Veel aannemers en installateurs in de regio vertrouwen op onze samenwerking. Onze kitwerkzaamheden worden gebruikt bij nieuwbouw en renovaties. 

Bovendien zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van voegafdichtingen voor gevels, muren, vloeren, kozijnen, structureel glas, zwembaden, horecadoeleinden en diverse betonconstructies. Wij zijn ook experts in het maken van dilatatievoegen, elastische voegafdichtingen en brandwerende voegen voor de utiliteitsbouw.

Kitbedrijf in Amsterdam

De specialist in het afkitten van allerlei objecten in en rondom Amsterdam is Kitspecialist® - Kitbedrijf Amsterdam.

Waarom kitbedrijf Amsterdam?

Waarom zou u gebruik maken van een kitbedrijf ? De waarde van kitwerkzaamheden wordt vaak onderschat. Kitwerkzaamheden in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken zijn belangrijker dan u denkt. Er moet worden gezorgd voor goed kitwerk, en dit moet ook van goede kwaliteit blijven. Door periodiek uw kitwerk te laten vernieuwen door een kitbedrijf in Amsterdam, voorkomt u tal van problemen en onnodige kosten. Als u namelijk te lang wacht met het vervangen van het kitwerk, kunt u last krijgen van lekkages. Deze kunnen leiden tot verkleuring en mogelijk tot het bederven van het plafond. Door regelmatig een kitbedrijf zoals Van Dommele in te schakelen, kunt u deze problemen en kosten vermijden.

Neem voor meer informatie over kitbedrijf Amsterdam contact met ons op.

Diensten van ons kitbedrijf

Door de jaren heen hebben wij ons als Kitbedrijf Amsterdam ontwikkeld als specialist op elk gebied. U kunt ons bijvoorbeeld inhuren voor het afkitten van uw badkamer, plafond of vloer. Hieronder vindt u een overzicht van al onze kitwerkzaamheden.

Meer dan 16 jaar ervaring.

Kitspecialist® heeft meer dan 16 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardig kitwerk en voegafdichtingen aan onze klanten. Ons team van deskundige professionals heeft alle kennis en ervaring om te voldoen aan de eisen van onze klanten, van particuliere huiseigenaren tot bedrijven en aannemers. We gebruiken alleen de beste materialen om duurzame en hoogwaardige resultaten te garanderen die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Of het nu gaat om het kitten van badkamers en keukens, het afkitten van ramen en vloeren, of het aanbrengen van voegafdichtingen op gevels en betonconstructies, wij zijn de beste keuze voor uw kitwerkzaamheden in Amsterdam en omgeving.

Kitbedrijf Amsterdam

Dit zeggen onze klanten

Laat uw project naadloos afdichten en kitten door ons professionele klusbedrijf.

Afdichten en kitten zijn twee van de belangrijkste aspecten van de afwerking van een project. Ons klusbedrijf begrijpt dat het afdichten van oppervlakken en het aanbrengen van kit een cruciaal onderdeel is van de bouw en renovatie van gebouwen. Wij hebben daarom onze expertise in het kitten en afdichten geperfectioneerd om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden.
Kitbedrijf in Amsterdam

Uw nieuwe keuken afkitten

Het komt vaak voor dat uw nieuwe keuken nog moet worden afgekit. Kitspecialist® heeft al vele keukens met succes afgekit, of het nu gaat om het vervangen van een bestaande keuken of de installatie van een nieuwe keuken. Onze vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en zijn bekend met de beste kitsoort voor elke klus. Met onze ervaring zijn wij de ideale partner voor deze klus. Bij het afkitten van de keuken is het belangrijk om te kijken naar de toepassing van de keuken, omdat er vaak veel eten wordt bereid en de randen constant nat worden. Daarom is het van cruciaal belang om de juiste kitsoort, meestal siliconenkit, te gebruiken voor het afkitten van de keuken. Neem contact op met een van onze vakmensen bij Kitspecialist® voor een offerte op maat.

Afkitten van uw badkamer

Als uw badkamer last heeft van schimmelvorming op de kitranden of scheuren in de kitranden, is het belangrijk om deze snel te laten vervangen. Bij Kitspecialist® zijn onze vakmensen ervaren in alle soorten badkamers, groot en klein. Het vervangen van kitranden in de badkamer is geen gemakkelijke klus en vereist het verwijderen van de bestaande kit voordat nieuwe kitranden kunnen worden aangebracht. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met een van onze vakmensen. Wij bieden de beste oplossingen voor elke klus en hebben de nodige ervaring en materialen om uw badkamer te voorzien van de beste kit. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar de beste kitters in de regio Amsterdam.

Kit Specialist Amsterdam
Klusbedrijf Amsterdam

Uw Professionele Kitbedrijf Partner in Amsterdam en Omgeving

Kitspecialist® is een gerespecteerd bedrijf gespecialiseerd in kitwerk in Amsterdam en omgeving. Voor hoogwaardig kitwerk in Amsterdam kunt u vertrouwen op Kitspecialist®!

Indien u op zoek bent naar een vooraanstaand kitbedrijf in Holland, bent u bij Kitspecialist® aan het juiste adres. Ons bedrijf verzorgt al tientallen jaren voegafdichtingen voor zowel kleine als grote bouwprojecten in Amsterdam. Onze gespecialiseerde kitters beschikken over uitstekende vakbekwaamheid. Bovendien hebben we specialisten die exclusief zijn opgeleid voor de beoordeling van het te voegen werk.

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Kitspecialist® heeft meer dan 50 toegewijde medewerkers in dienst als kitbedrijf, die samen garant staan voor perfecte kwaliteit van het geleverde werk.

Als kitbedrijf in Amsterdam houden we altijd rekening met omgevingsfactoren, voegdoseringen, materiaalvoorkeuren en menselijke fouten. Door deze invloeden in acht te nemen en betrokkenheid en betrouwbaarheid te tonen, is Kitspecialist® door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Wij blijven uiteraard altijd zorgvuldig en systematisch toezicht houden op het werk. Deze elementen maken ons kitbedrijf in Amsterdam betrouwbaar, met het principe ‘afspraak is afspraak’ diep verankerd in onze bedrijfscultuur.

De voegafdichting van een project lijkt wellicht klein in vergelijking met enorme bouwwerken, maar is van cruciaal belang. Door de jaren heen hebben wij ervaren welke ernstige gevolgen onjuiste beoordelingen van voegwerk door derden kunnen hebben. Bij voegafdichting moet rekening worden gehouden met rek- en krimpmodificaties, hechtvermogens en materiaaleigenschappen. Ons kitbedrijf in Amsterdam heeft enkel gekwalificeerd personeel in dienst dat voegen nauwkeurig kan beoordelen, indien nodig oude kitvoegen kan vervangen en vervolgens nieuwe kit op correcte wijze kan aanbrengen. Een nauwkeurige voegafdichting is van essentieel belang voor elk gebouw, inclusief de mogelijkheid tot brandwerende afdichtingen.

5/5 - (18 stemmen)

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Klantenservice

Hi, kan ik je helpen?

09:00 - 18:00

Ma t/m vr

Wij zijn bereikbaar op

Bel ons

06 81 222 661

Whatsapp

Begin met chatten