Horeca

Teruggebeld worden?

Bij Kitspecialist bieden wij professionele kitoplossingen voor al uw horecagelegenheden.

Als eigenaar van een grootkeuken, restaurant of andere horeca-onderneming bent u zich waarschijnlijk bewust van het belang van hygiëne en voedselveiligheid. U weet ook hoe belangrijk het is om deze hygiëne op peil te houden. Het voorkomen van voedselbesmettingen en het waarborgen van de voedselveiligheid zijn essentieel voor uw bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor goed afgekitte ruimtes in uw horecagelegenheid. Bij Kitspecialist begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden wij professionele kitoplossingen voor uw horecagelegenheid.

Onze ervaren vakmensen hebben uitgebreide kennis van de hoogste hygiëne-eisen die gesteld worden aan de horecasector, waaronder de HACCP-normen. Hierdoor kunnen we u voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat voor uw grootkeuken, restaurant of andere horeca-onderneming.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de kitbranche, hebben we ruime ervaring met het afkitten van alle soorten ruimtes in de horecasector. Of het nu gaat om keukens, sanitaire ruimtes of andere delen van uw horecagelegenheid, wij hebben de expertise in huis om uw kitwerk perfect uit te voeren.

Naast de hoge eisen op het gebied van hygiëne, speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol in de horecasector. Bij Kitspecialist werken we daarom uitsluitend met hoogwaardige en duurzame kitmaterialen, zodat we een lange levensduur van het kitwerk kunnen garanderen. Dit resulteert niet alleen in minder onderhoudskosten voor u, maar ook in een positieve impact op het milieu.

We begrijpen dat elke horecagelegenheid anders is en daarom bieden we op maat gemaakte kitoplossingen die perfect passen bij uw unieke situatie. Of u nu een klein café of een groot restaurant heeft, ons team van ervaren professionals kan u helpen bij het vinden van de juiste kitoplossingen om aan uw behoeften en eisen te voldoen. Bovendien zijn al onze producten van de hoogste kwaliteit en voldoen ze aan de strengste normen en regelgevingen voor de horecabranche. Kies voor Kitspecialist voor betrouwbare en duurzame kitoplossingen voor uw horecagelegenheid.

Voordelen van kitten van uw horeca

Kitten zorgt voor een betere hygiëne in de horecabranche. Door kieren en naden goed af te dichten met kit, voorkom je dat er vuil, stof en andere viezigheid tussen kan komen. Dit is belangrijk om de voedselveiligheid te waarborgen en de kans op bacteriën en schimmels te minimaliseren.

Het kitten van kieren en naden kan helpen om energie te besparen. Door bijvoorbeeld kieren bij deuren en ramen goed af te dichten, voorkom je dat warmte verloren gaat en dat er tocht ontstaat. Dit kan resulteren in een lagere energierekening.

Kitten kan bijdragen aan betere geluidsisolatie in de horecaonderneming. Door bijvoorbeeld het kitten van naden tussen wanden en plafonds, voorkom je dat er geluid lekt naar aangrenzende ruimtes. Dit kan bijdragen aan een prettige en rustige sfeer in de zaak.

Kitten kan bijdragen aan bescherming tegen vocht. Bijvoorbeeld het kitten van naden rondom het sanitair en de keuken, voorkomt dat vocht in de muren en vloeren kan dringen. Dit kan vochtproblemen en schimmels voorkomen.

Kitten zorgt voor een glad en egaal oppervlak, waardoor het eenvoudiger wordt om de zaak schoon te houden. Dit bespaart tijd en kosten voor schoonmaak en onderhoud.

Uitgelichte projecten

Bekijk hier de meest recente projecten waar wij trots op zijn.

Kitspecialist staat voor u klaar en biedt de beste oplossingen op maat.

Heeft uw horecaonderneming behoefte aan professioneel kitwerk voor de keuken? Wilt u ook uw grootkeuken, restaurant of andere horecagelegenheid laten afkitten door een ervaren specialist op het gebied van kitwerk? Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf en zorgen voor een vakkundige uitvoering van het kitwerk. Zo kunt u zich volledig richten op uw core business, terwijl wij zorgen voor de beste hygiëne en duurzaamheid in uw horecagelegenheid.

Wij garanderen een eerlijke prijs voor onze hoogwaardige diensten en bieden daarnaast garantie op ons werk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Kitspecialist en maak uw horecakeuken tot een succes. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en ervoor te zorgen dat uw horecagelegenheid in topconditie verkeert.

Rate this page

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Klantenservice

Hi, kan ik je helpen?

09:00 - 18:00

Ma t/m vr

Wij zijn bereikbaar op

Bel ons

06 81 222 661

Whatsapp

Begin met chatten