Horeca

Teruggebeld worden?

Bij Kitspecialist bieden wij professionele kitoplossingen voor al uw horecagelegenheden.

Als eigenaar van een grootkeuken, restaurant of andere horeca-onderneming bent u zich waarschijnlijk bewust van het belang van hygiëne en voedselveiligheid. U weet ook hoe belangrijk het is om deze hygiëne op peil te houden. Het voorkomen van voedselbesmettingen en het waarborgen van de voedselveiligheid zijn essentieel voor uw bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor goed afgekitte ruimtes in uw horecagelegenheid. Bij Kitspecialist begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden wij professionele kitoplossingen voor uw horecagelegenheid.

Onze ervaren vakmensen hebben uitgebreide kennis van de hoogste hygiëne-eisen die gesteld worden aan de horecasector, waaronder de HACCP-normen. Hierdoor kunnen we u voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat voor uw grootkeuken, restaurant of andere horeca-onderneming.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de kitbranche, hebben we ruime ervaring met het afkitten van alle soorten ruimtes in de horecasector. Of het nu gaat om keukens, sanitaire ruimtes of andere delen van uw horecagelegenheid, wij hebben de expertise in huis om uw kitwerk perfect uit te voeren.

Naast de hoge eisen op het gebied van hygiëne, speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol in de horecasector. Bij Kitspecialist werken we daarom uitsluitend met hoogwaardige en duurzame kitmaterialen, zodat we een lange levensduur van het kitwerk kunnen garanderen. Dit resulteert niet alleen in minder onderhoudskosten voor u, maar ook in een positieve impact op het milieu.

We begrijpen dat elke horecagelegenheid anders is en daarom bieden we op maat gemaakte kitoplossingen die perfect passen bij uw unieke situatie. Of u nu een klein café of een groot restaurant heeft, ons team van ervaren professionals kan u helpen bij het vinden van de juiste kitoplossingen om aan uw behoeften en eisen te voldoen. Bovendien zijn al onze producten van de hoogste kwaliteit en voldoen ze aan de strengste normen en regelgevingen voor de horecabranche. Kies voor Kitspecialist voor betrouwbare en duurzame kitoplossingen voor uw horecagelegenheid.

Voordelen van kitten van uw horeca

Kitten zorgt voor een betere hygiëne in de horecabranche. Door kieren en naden goed af te dichten met kit, voorkom je dat er vuil, stof en andere viezigheid tussen kan komen. Dit is belangrijk om de voedselveiligheid te waarborgen en de kans op bacteriën en schimmels te minimaliseren.

Het kitten van kieren en naden kan helpen om energie te besparen. Door bijvoorbeeld kieren bij deuren en ramen goed af te dichten, voorkom je dat warmte verloren gaat en dat er tocht ontstaat. Dit kan resulteren in een lagere energierekening.