Kitbedrijf Purmerend

Dé specialist in het afkitten van allerlei objecten in en rondom Purmerend.

Kitbedrijf Purmerend

Kitbedrijf Purmerend, voor al uw kitwerk!

Bent u op zoek naar professioneel kitwerk of voegafdichtingen? Schakel dan de experts van Kitbedrijf Purmerend in. 

Wij leveren duurzaam en hoogwaardig kitwerk voor badkamers, toiletten, keukens en andere sanitaire voorzieningen, zowel voor particuliere woningbezitters als voor de zakelijke markt. Veel aannemers en installateurs in de regio vertrouwen op onze samenwerking. Onze kitwerkzaamheden worden gebruikt bij nieuwbouw en renovaties. 

Bovendien zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van voegafdichtingen voor gevels, muren, vloeren, kozijnen, structureel glas, zwembaden, horecadoeleinden en diverse betonconstructies. Wij zijn ook experts in het maken van dilatatievoegen, elastische voegafdichtingen en brandwerende voegen voor de utiliteitsbouw.

Kitbedrijf Purmerend, meer dan 16 jaar ervaring.

Kitbedrijf Purmerend heeft meer dan 16 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardig kitwerk en voegafdichtingen aan onze klanten. Ons team van deskundige professionals heeft alle kennis en ervaring om te voldoen aan de eisen van onze klanten, van particuliere huiseigenaren tot bedrijven en aannemers.

We gebruiken alleen de beste materialen om duurzame en hoogwaardige resultaten te garanderen die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Of het nu gaat om het kitten van badkamers en keukens, het afkitten van ramen en vloeren, of het aanbrengen van voegafdichtingen op gevels en betonconstructies, wij zijn de beste keuze voor uw kitwerkzaamheden in Purmerend en omgeving.

kitbedrijf purmerend

Dit zeggen onze klanten

Uw nieuwe keuken afkitten

Het komt vaak voor dat uw nieuwe keuken moet worden afgekit. Kitbedrijf Purmerend heeft al vele keukens met succes afgekit, of het nu gaat om het vervangen van een bestaande keuken of de installatie van een nieuwe keuken. Onze vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en zijn bekend met de beste kitsoort voor elke klus. Met onze ervaring zijn wij de ideale partner voor deze klus. Bij het afkitten van de keuken is het belangrijk om te kijken naar de toepassing van de keuken, omdat er vaak veel eten wordt bereid en de randen constant nat worden. Daarom is het van cruciaal belang om de juiste kitsoort, meestal siliconenkit, te gebruiken voor het afkitten van de keuken. Neem contact op met een van onze vakmensen bij Kitbedrijf Purmerend voor een offerte op maat.

Afkitten van uw badkamer

Als uw badkamer last heeft van schimmelvorming op de kitranden of scheuren in de kitranden, is het belangrijk om deze snel te laten vervangen. Bij Kitbedrijf Purmerend zijn onze vakmensen ervaren in alle soorten badkamers, groot en klein. Het vervangen van kitranden in de badkamer is geen gemakkelijke klus en vereist het verwijderen van de bestaande kit voordat nieuwe kitranden kunnen worden aangebracht. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met een van onze vakmensen. Wij bieden de beste oplossingen voor elke klus en hebben de nodige ervaring en materialen om uw badkamer te voorzien van de beste kit. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar de beste kitters in de regio Purmerend.
Rate this page

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Klantenservice

Hi, kan ik je helpen?

09:00 - 18:00

Ma t/m vr

Wij zijn bereikbaar op

Bel ons

06 81 222 661

Whatsapp

Begin met chatten